DEJVIS KUP JE PRIORITET: Poznato gde će sve Novak igrati do kraja godine!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2023, 10:42

"DEJVIS KUP JE PRIORITET": Poznato gde će sve Novak igrati do kraja godine!

Otkriven raspored...

Prvi reket sveta Novak Đoković odlučio je da propusti turnir u Pekingu. Do kraja godine je najavio da će krenuti u borbu za dve titule u Francuskoj, a igraće i na Dejvis kupu.

Đoković je rekorder po broju titula na turniru u Kini, koji je osvajao šest puta.  Međutim, nije učestvovao na njemu od 2015. godine, a odlučio je da se ne pojavi ni sada.

On se posle osvajanja titule na US openu pridružio  >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dejvis kup reprezentaciji u Valensiji, gde je sa timom izborio plasman u četvrtfinale.

Sada ga čeka duža pauza, pošto je naredni turnir na kom će igrati masters u Parizu, koji počinje tek za šest nedelja. Zato postoji mogućnost da ubaci još jedan turnir između kako ne bi posle duge pauze zaigrao u Bersiju.

On će se u Parizu spremati za Završni masters u Torinu i reprezentativne izazove, pa je odlučio da nastupi i u dublu.

Osim toga, Novak je najavio da će igrati samo mečeve u Dejvis kupu.

- Mislim da bi trebalo da odigra Bersi pred Torino, ako je Torino bitan, mada je njemu titula u Dejvis kupu sada prioritet - rekao je njegov trener Goran Ivanišević posle titule u Njujorku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.