Bolonja, Mančester, Valensija i Džuhaj domaćini grupne faze Dejvis kupa

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 17:03

Bolonja, Mančester, Valensija i Džuhaj domaćini grupne faze Dejvis kupa

Grupna faza će se podržati od 10. do 15. septembra.

Međunarodna teniska federacija (ITF) saopštila je danas da će gradovi domaćini grupne faze Dejvis kupa biti Bolonja, Mančester, Valensija i kineski Džuhaj. Grupna faza Dejvis kupa biće odigrana od 10. do 15. septembra.

Po dve prvoplasirane reprezentacije iz svake grupe kvalifikovaće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se na F8, koji će biti održan od 19. do 24. novembra u Malagi.

U saopštenju ITF se navodi da su se branilac titule Italija i vicešampion Australija direktno kvalifikovale za grupnu fazu, dok su Velika Britanija i Španija dobile specijalne pozivnice. U grupnoj fazi Dejvis kupa igraće i Argentina, Belgija, Brazil, Kanada, Čile, Češka, Finska, Francuska, Nemačka, Holandija, Slovačka i SAD. Žreb za grupnu fazu Dejvis kupa biće održan 19. marta u Londonu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.