Armenulić: Novače, slušaj Srđana

Izvor: Mondo, 16.Mar.2018, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Armenulić: Novače, slušaj Srđana

Nekadašnji selektor Dejvis kup tima Jugoslavije osudio je izjavu Borisa Bekera, koji je rekao da je Đoković zbog porodice zapostavio tenis.

Prekaljeni teniski stručnjak Radmilo Armenulić ocenio je u razgovoru za "Informer" da je Novak Đoković ispao na startu mastersa u Indijan Velsu zato što je na teren izašao nespreman.

Umesto da ponovo zaigra tek u "sezoni šljake", čime bi svom laktu dao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tri do četiri meseca za dodatni oporavak nakon nastupa na Australijan openu, nekada najbolji teniser sveta nije odoleo izazovu i doživeo je poraz od nedoraslog Japanca Taro Daniela.

"Očekivao sam ga na terenu tek na Đurđevdan u Madridu. Morao je maksimalno da se oporavi i spremi pre povratka. Otac Srđan mu je rekao da ne žuri nazad na teren i savetujem Novaku da sluša oca, jer ga je on uveo u svet tenisa i omogućio mu uspon na vrh", rekao je Armenulić.

Boris Beker, pored koga je Đoković imao period najveće dominacije u svojoj karijeri, pre nego što su se razišli u decembru 2016, ove nedelje je izjavio da Novak ne uspeva da se vrati u nekadašnju formu zato što nije posvećen tenisu kao nekad, već mu mnogo vremena i energije odlazi na porodicu i dvoje male dece.

"Ta izjava je, da tako kažem, mnogo glupa", prokomentarisao je Armenulić.

"Beker je sam zanemarivao porodicu, ženio se i razvodio ne znam koliko puta i gde ga je to odvelo? Njegova izjava ni ne zaslužuje komentar".

Nekadašnji selektor Dejvis kup tima SFR Jugoslavije na kraju je odbacio mišljenja da Đoković treba da se kroz zvanične mečeve vraća u formu.

"Ne mislim da je to dobro. Pa i on sam je rekao da ne može da se takmiči ako nije 100 odsto spreman. Trebalo je da preskoči Majami i da se dobro pripremi za turnire na šljaci".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.