Dača smuvao devojku Vanje Udovičića

Izvor: Vesti-online.com, 02.Dec.2011, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dača "smuvao" devojku Vanje Udovičića

Ako je verovati čaršijskim pričama Danilo Ikodinović se nedavno pojavio u jednom beogradskom klubu sa nepoznatom devojkom, koja je navodno ostavila Vanju Udovičića zbog njega.

Nekoliko gostiju lokala u kom je ovaj par viđen, potvrdili su da su se ljubili i razmenjivali nežnosti, međutim Dača je negirao te navode.

- Pa, dajte mi smo drugari, ja se sa mnogim drugaricama tako ljubim, mi se šalimo, kakva veza.

Da li Danilo priča istinu gledaoci će moći da vide i u emisiji "Paparaco lov na poznate", koja je zabeležila detalje ovog susreta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako se to ljubi Dača Ikodinović?

Izvor: NaDlanu.com, 02.Dec.2011

U svetu ljudi koji su izgleda rešili sve probleme u životu pitanje od milion evra, moglo bi da bude, ko je nova devojka Dače Ikodinovića? A odgovor na pitanje iz naslova mogao bi da bude ako je verovati Ikodinoviću, samo drugarski. ..Prema pisanju časopisa Skandal, Dača Ikodinović ima novu devojku,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Dača Ikodinović ima novu devojku

Izvor: Svet plus, 02.Dec.2011

Po pisanju časopisa Scandal, Dača Ikodinović ima novu devojku, koja je navodno ostavila Vanju Udovičića zbog Dače. Nekoliko gostiju lokala u kom je ovaj par viđen potvrdili su da su se ljubili i razmenjivali nežnosti, međutim Dača je negirao:

Nastavak na Svet plus...

Trač ili istina: Dača Ikodinović ima novu devojku

Izvor: CrveniTepih.com, 03.Dec.2011, 02:31

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović ima novu devojku. Ako je verovati čaršijskim pričama Dača se nedavno pojavio u jednom beogradskom klubu sa nepoznatom devojkom koja je navodno ostavila Vanju Udovičića zbog njega. Nekoliko gostiju lokala u kom je ovaj par viđen potvrdili su da su se ljubili...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.