Izvor: S media, 27.Mar.2011, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dača ipak ima novu devojku

Proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović već tri nedelje je u vezi sa mladom Novosađankom Tanjom Vračarić.

Dača je posle svih stresova oko razvoda sa poznatom pevačicom Natašom Bekvalac, polako počeo da se vraća normalnom životu, piše Pres.

Dača će pokretati ruku!

Dačin advokat: Muka mu je od svega

Dača: Nataša, bolje začepi usta

Ikodinović: Nataša i ja još nismo završili

Njegovi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << poznanici tvrde da je sve počelo pre mesec dana, kada je u svom kafiću upoznao Tanju, posle čega se izrodila obostrana ljubav.

- Sa Tanjom se upoznao, baš kao i sa Milicom Dražin, u njegovoj kafani preko zajedničkih prijatelja! Pre tri nedelje su započeli vezu, a Danilo je stalno kod nje u stanu. Tamo se maltene i preselio. Oni se čak i ne skrivaju, pa je njegov plavi mini kuper skoro uvek parkiran ispred Tanjine zgrade - kaže izvor Presa.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.