Zvezdoooooooooo (VIDEO)

Izvor: Mondo, 30.Avg.2018, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdoooooooooo (VIDEO)

Navijači na aerodromu u Beogradu pesmom dočekali fudbalere i stručni štab Crvene zvezde posle plasmana u Ligu šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde oko podne letom iz Salcburga stigli su u Beograd, gde ih je na aerodromu Nikola Tesla sačekala grupa navijača uz skandiranje i pesmu.

Doček! ⚪⚪ #crvenazvezda #fudbal #uefachampionsleague >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << championsleague #redstarbelgrade #delije #fkcz @crvenazvezdafk

Објава коју дели MONDO (@mondoportal) дана 30. Авг 2018. у 5:00 PDT

Igrači su im odgovorili aplauzom i ocenili da su napravili uspeh o kome su sanjale generacije u crvenom-belom.

"Fenomenalni su utisci, svi smo sanjali ovo... Neverovatan je osećaj, izborili smo istoriski plasman u Ligu šampiona. To je najveći uspeh posle toliko godina", rekao je Slavoljub Srnić provlačeći se između navijača na beogradskom aerodromu.

Kapiten Vujadin Savić ponovio je da je proradio čuveni srpski inat u Austriji posle vođstva domaćina od 2:0, pre nego što je Mohamed El Fardu Ben sa dva gola doneo prolaz.

"Nismo pokleli posle dva gola zaostatka, pokazali smo karakter i na kraju je nerešen rezultat velika pobeda. Nije mi važno koga ćemo dobiti, borićemo se protiv svih", samouveren je Savić.

Čuvar mreže Milan Borjan priznaje da još uvek nije svestan ogromnog uspeha.

"Slavili smo malo, ali biće nam potrebno vreme da se slegnu utisci. Plasman u Ligu šampiona je još veći zbog naših navijača, koji ovde ima 90 odsto", zaključio je Borjan.

Zvezda će danas saznati imena rivala u grupnoj fazi Lige šampiona, pošto u 18 časova bude održan žreb u Monte Karlu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pesma navijača Zvezde na aerodromu

Izvor: Mondo, 30.Avg.2018

Navijači Zvezde pesmom su dočekali fudbalere i stručni štab Crvene zvezde na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu posle plasmana ekipe u Ligu šampiona

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.