Zvezdo, čuješ li Robija?

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2015, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdo, čuješ li Robija?

Crvena zvezda - Robijeva ljubav za sva vremena, ali i bolna rana od trenutka kada je otišao sa klupe beogradskih crveno-belih...

Zvezdina legenda, član najslavnije generacije u istoriji ovog kluba, doživeo je da sa ''knedlom u grlu'' govori o klubu sa kojim se popeo na krov Evrope.

Jučerašnji prijateljski meč između reprezentacija Srbije i Azerbejdžana, koju sada predvodi u ulozi selektora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio je prilika za evociranje uspomena Roberta Prosinečkog i na dane provedene na ''Marakani''.

Nažalost, u intervjuu ''Novostima'', višegodišnja dugovanja koja Zvezda ima prema njemu nametnula su se kao neizbežna tema.

Nije mogao Prosinečki da sakrije razočaranje u odnos koji ljudi na čelu Zvezde imaju prema njemu, iako je on imao dosta razumevanja za tešku finansijsku situaciju u klubu poslednjih godina.

Ono što ga najviše boli jeste to što ga, prema njegovim rečima, na ''Marakani'' niko i ne čuje, niti daje odgovore na jednostavno pitanje.



''Evo, ja neću da dižem prašinu, ali samo postavljam jednostavno pitanje: koji je rok do kojeg će Zvezda ispuniti svoje obaveze iz ugovora? Da li je to pitanje teško?'',
pita Prosinečki.

On naglašava da je u Zvezdi doživeo mnogo lepih trenutaka, ne samo tokom igračke karijere, već i dok je bio u ulozi šefa struke, ali...

''Ja nemam problem ni sa jednim čovekom u Zvezdi, a oni se ponašaju kao da imaju veliki problem sa mnom. Poslednje što sam ih pitao je koliko još treba da čekam. Ostalo se sve zna. I koliki je dug i od kada čekam'', dodao je popularni Robi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.