Zvezdini vitezovi proburazili Zmajčeke! Kuzmić dominirao u reketu, Jović i Gudurić u šutu

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2016, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdini vitezovi proburazili Zmajčeke! Kuzmić dominirao u reketu, Jović i Gudurić u šutu

Crveno-beli slavili i jedanaesti uzastopni put u Jadranskoj ligi - 85:67

Težak poraz od Efesa je arhiviran, a utehu je Crvena zvezda našla u Ljubljani. U dvorani Stožice, na mestu odakle se gotovo već četiri godine kući vraća sa pobedom u džepu. Zmajčeki su bljuvali vatru jedno poluvreme, ali onda su poklekli pod udarima šampiona, čiji se pobednički niz produžio i na jedanaestu utakmicu - 85:67 (28:24, 15:17, 25:15, 17:11).

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Crvenoj zvezdi je za pobedu bila dovoljna odlična igra Ognjena Kuzmića, koji je utakmicu završio sa 20 poena i devet skokova, dok su mu podršku pružili Stefan Jović sa 15, odnosno Marko Gudurić sa 14 poena.

USKORO OPŠIRNIJE...

(FOTO: ABA liga / Olimpija Ljubljana / Aleš Fevzer)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.