Zvezdine želje: Napadač od 6.500.000 € i desetka iz Francuske

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 18:59

Zvezdine želje: Napadač od 6.500.000 € i "desetka" iz Francuske

Nakon što je Crvena zvezda i matematički osigurala šestu uzastopnu titulu prvaka Srbije i mesto u grupnoj fazi Lige šampiona, okrenula se stvaranju jakog tima.

Dok se čeka potvrda dolaska novog trenera, a sve češće se priča o Baraku Baharu iz Makabi Haife, sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela potvrdio je dve velike želje u ofanzivnom delu.

Plasman u Ligu šampiona Zvezdi je omogućio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odlične startne pozicije u pregovorima sa Nemanjom Radonjićem, Lukom Milivojevićem i Mihajlom Ristićem.

"To su naši bivši igrači koje dosta dobro znamo i redovno smo u kontaktu. Naravno, ciljevi rada našeg skautinga su i igrači koji bi eventualno mogli da se vrate. Stalno ispitujemo situaciju, razgovaramo sa njima. Ako se poklopi naš interes da nam je potreban igrač na toj poziciji, a oni u tom trenutku nemaju neku astronomsku ponudu, sve je moguće", rekao je Mrkela gostujući na TV Arena sport.

Pored trojice povratnika koje Mrkela želi da vrati, izdvojio je dvojicu stranaca – napadača ruskog Zenita Matea Kasijieru i francuskog drugoligaša Sent-Etjena Žan-Filipa Krasoa.

"Obojica su na našem radaru već neko vreme. Kasijera je bio naš prvi pik prošlog leta, ali nismo mogli da se takmičimo sa ponudom od 6.500.000 evra koliko je za njega platio Zenit. Kraso jeste jedan od igrača koji su nama u ovom trenutku interesantni. On je špic, a može da igra i kao desetka", rekao je Mrkela.

Zvezda ima vremena da se na miru spremi za letnji prelazni rok koji bi mogao da bude jedan od "najvrelijih" u novijoj istoriji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.