Zvezdine majice po ceni od 1.000 dinara

Izvor: Sportal.rs, 14.Okt.2014, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdine majice po ceni od 1.000 dinara

Potražnja za artiklima KK Crvena zvezda najrazličitije vrste bila je ogromna. Klub je čvrsto rešio da udovolji željama navijača i od utakmice sa Galatasarajem krenuće sa prodajom prvih proizvoda.

Naime, u Zvezdinom „Fan store“ na severnoj strani Kombank arene na nivou 200 moći će da se kupe majice sa aplikacijama KK Crvena zvezda i to po vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << pristupačnoj ceni od 990 dinara. Ovo će biti prvi kontigent majica, a tokom sezone asortiman robe sa obeležjima KK Crvena zvezda biće još bogatiji. Takođe, u četvrtak če u prodaji biti navijački šalovi i maske za mobilne telefone.

Što se tiče majica, u početnoj ponudi biće majice sa poznatim navijačkim sloganima poput: „Jaka Blažič, jaka Zvezda“, zatim i majica sa evropskim rekordom u broju gledalaca na jednoj košarkaškoj utakmici 24.232 uz poruku da niko Zvezdo nema to što imaš, kao i specijalna majica za Evroligu.

(Foto: kkcrvenazvezda)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.