Zvezdine legende stigle na Zlatibor

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2015, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdine legende stigle na Zlatibor

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su dodatni podstrek za rad nakon što su na Zlatibor stigle dve legende kluba iz Ljutice Bogdana.

Lider na tabeli Superlige Srbije iskoristio je reprezentativnu pauzu da otputuje na mini pripreme i da na Zlatiboru napuni baterije za ono što sledi.

Fudbaleri Crvene zvezde u petak su odradili dva treninga, prepodnevni u teretani, a onda i onaj produktivniji na otvorenom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Tokom popodnevnog treninga akcenat je bačen na preciznost prilikom dodavanja, kretnju bez lopte i otvaranje.

Na Zlatibor su u popodnevnim časovima stigli i legenda Crvene zvezde, Dragan Džajić, kao i nekadašnji trofejni trener našeg kluba, Ljupko Petrović.

Oni su prisustvovali treningu, i ostaće i tokom narednih dana na Zlatiboru, uz ekipu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

RADI SE PUNOM PAROM: Legende kluba stigle na Zlatibor

Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2015

Fudbaleri Crvene zvezde treniraju punom parom na mini pripremama na Zlatiboru, a danas su imali specijalne goste na treningu. . . Tim Miodraga Božovića posetile su legende kluba Dragan Džajić i Ljupko Petrović i oni će narednih dana pratiti dešavanja u ekipi.. Inače, na planini je danas nešto...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.