Zvezdina zver se probudila: Joveljić dao šest golova za tri dana!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2017, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina zver se probudila: Joveljić dao šest golova za tri dana!

Golovima talentovanog napadača omladinci Srbije savladali Češku - 2:0

U moru loših i jedna dobra, čak i odlična vest za navijače Crvene zvezde! Najtalentovaniji napadač omladinske škole Dejan Joveljić definitivno više ne oseća posledice duge pauze izazvene mononukleozom.

Momčić iz Bijeljine u ponedeljak je bio centralna figura trijumfa Zvezdinih omladinaca u pobedi nad OFK Beogradom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (8:0). Za 36 minuta na terenu postigao je četiri gola, upisao i jednu asistenciju, i podseti na dane kada je široj javnosti upao u oči. Bilo je to na kadetskom turniru u etno selu Stanišić.

Golgeterski pir Dejan Joveljić je nastavio i danas u reprezentativnom dresu. Omladinci Srbije slavili su dana u Staroj Pazovi u prijateljskom meču protiv Češke (2:0). Pobedu je autorskim delom potpisao Dejan Joveljić. On je postigao oba gola. Posebno je bio lepi drugi, kada je dobio dubinsku loptu i potom između dvojice čeških štopera je plasirao u mrežu. Prethodno je ponetirao iz penala.

Dejan Joveljić je rođen 1999.godine što znači da i naredne sezone ima pravo nastupa za omladinski tim Crvene zvezde. Međutim, ztalentovani napadač već dugo kuca na vrata prvog dana. Bio je tri puta na pripremama sa seniorskim timom, mononukleoza ga je usporila u razvoju.

Činjenica je,ipak, da u njemu odgovorni sa Marakane vide ozbiljnog kapitalca, špica koji može Crvenoj zvezdi da donese igrački i finansijski benefit.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.