Zvezdina vest godine: Marin do juna 2021!

Izvor: Mondo, 11.Mar.2019, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina vest godine: Marin do juna 2021!

Po upisima na društvenim mrežama deluje da su navijači Crvene zvezde razočarani prodajom mladog Alekse Terzića, ali brzo je sa "Marakane" stigla vest koja će ih oraspoložiti.

Ne samo da je Marko Marin ove zime odbio da ode iz Crvene zvezde, nego će i produžiti ugovor!

MONDO saznaje da je sve dogovoreno da bivši reprezentativac Nemačke u sredu, 13. marta, na svoj 30. rođendan potpiše >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << saradnju sa crveno-belima do juna 2021. godine, odnosno godinu dana duže od trenutno važećeg ugovora.

Izvor: MONDO/Jovan Terzić

Ta vest ne samo da će oraspoložiti one navijače srpskog šampiona koji su tokom dana izražavali nezadovoljstvo na društvenim mrežama zbog prodaje mladog Alekse Terzića, već se slobodno može svrstati u najbolji potez rukovodstva crveno-belih u poslednje vreme.

Na ovaj način nastavljeno je sa čuvanjem najvažnijih šrafova mašinerije Vladana Milojevića.

Podsetimo, prethodno su ugovore produžili Filip Stojković, Milan Pavkov, Vujadin Savić, Branko Jovičić i Milan Borjan.

Marin ima 29 godina i sigurno da može još mnogo da pruži u crveno-belom dresu. Ove sezone pokazao je kvalitet koji ga svrstava u sam vrh najboljih fudbalera koji su ikada trčali superligaškim terenima...

Izvor: MONDO/Arenasport

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.