Zvezdina transfer bomba - Angažovan plejmejker!

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2017, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina "transfer bomba" - Angažovan plejmejker!

Navijači Crvene zvezde mt:s sa nestrpljenjem su čekali da čuju šta to klub ima da objavi. U pitanju je "transfer bomba" i pojačanje na poziciji plejmejkera.

Objava koju je Crvena zvezda mt:s postavila na svoj "Tviter" profil tokom popodneva zaintrigirala je navijače i naterala ih na razmišljanje šta se to "veliko sprema".

Razmišljanja "Delija" išla su u pravcu promocije novog pojačanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sponzora ili dresa za novu sezonu, a u pitanju je ono čemu su se najviše nadali.

Još uvek se čeka na zvaničnu potvrdu kluba sa Malog Kalemengdana ali "Blic" piše da je Zvezda angažovala zamenu za Stefana Jovića.

Novi plejmejker Crvene zvezde mt:s biće Amerikanac Džejkob Pulen koji je prethodne sezone nosio dres Himkija, a "Delije" ga dobro pamte iz perioda kada je nastupao za Cedevitu.

Radi se o iskusnom plejmejkeru koji je studirao na Kanzas Stejtu ali nije prošao na NBA draftu 2011. godine zbog čega je odlučio da se preseli u Evropu.

Osim Himkija i Cedevite Džejkob Pulen je nastupao za Brindisi, Sevilju, Barselonu, Virtus iz Bolonje i Hapoel Jerusalim, a titule je osvajao u Španiji i Hrvatskoj.

Braneći boje Himkija Pulen je u prethodnoj sezoni prosečno beležio 11,4 poena, 3,8 asistencija i tri skoka po utakmici, a za ruski sastav upisao je 50 nastupa.

Sada samo ostaje da Crvena zvezda mt:s potvrdi ovu informaciju i da na taj način svojim navijačima priredi razlog za veliko slavlje.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdina "transfer bomba" - Stiže plejmejker?

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2017

Navijači Crvene zvezde mt:s sa nestrpljenjem su čekali da čuju šta to klub ima da objavi. Da li je u pitanju "transfer bomba" ili je po sredi nešto sasvim drugo...Objava koju je Crvena zvezda mt:s postavila na svoj "Tviter" profil tokom popodneva zaintrigirala je navijače i naterala ih na razmišljanje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.