Zvezdina promocija trenera Obradovića

Izvor: RTS, 09.Jun.2020, 16:54

Zvezdina promocija trenera Obradovića

Srpski evroligaš Crvena zvezda iz Beograda zvanično će predstaviti Sašu Obradovića na mestu novog trenera prvog tima.
Klub sa Malog Kalemegdana obavestio je predstavnike medija da će zvanična promocija novog trenera biti održana u sredu od 11.30 u čuvenim prostorijama kluba u okviru beogradske tvrđave.

Prethodno je u ponedeljak popodne objavljen kraj saradnje sa Draganom Šakotom, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a onda je dosadašnji klub Saše Obradovića Monako sinoć objavio da on ide u svoj matični klub, gde će prvi put raditi kao trener.
Saša Obradović je sa Crvenom zvezdom osvojio dve titule (’93 i ’94) i za voljeni klub nastupao u periodu od 1987. do 1994. godine, sa kratkotrajnim ”izletom” u Limožu.
On je imao i zapaženu reprezentativnu karijeru i ima ukupno šest osvojenih medalja na evropskim, svetskim i olimpijskim turnirima, od čega četiri zlatne.
Kao trener je osvajao trofeje u Nemačkoj, Ukrajini i Rusiji, a bio je proglašen za trenera godine u Evrokupu 2018.
Zvezda će in naredne godine igrati u Evroligi, što je bio i osnovni razlog i motiv raskida saradnje Obradovića sa klubom iz Kneževine.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvezda - Sutra promocija koju svi čekamo!

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2020

KK Crvena zvezda mts sutra obaveštava javnost o novom treneru...Košarkaški klub Crvena zvezda promovisaće sutra novog trenera, a predstavljanje će biti u 11.30 na Malom Kalemegdanu...Zvezda nije zvanično objavila ko je novi trener...Ipak, košarkaški klub Monako je na društvenim mrežama oprostio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.