Zvezdina dominacija još je upečatljivija kada se pogleda statistika derbija

Izvor: B92, 09.Mar.2024, 20:47

Zvezdina dominacija još je upečatljivija kada se pogleda statistika derbija

Fudbaleri Crvene zvezde nadigrali su Partizan u 172. večitom derbiju ali, uprkos ubedljivoj terenskoj dominaciji i šansama, nisu pobedili.

Retko kada je jedan tim bio ovako superioran naspram rivala u večitom derbiju a da to nije uspeo da materijalizuje sa više golova u mreži protivnika i trijumfom.

Posed lopte u korist aktuelnog prvaka mnogo toga govori o igri dva tima danas – 72%-38% u korist tima Vladana Milojevića.

Dominacija Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ogleda se i učinjenici da je imala 22 udarca ka golu naspram Partizanova četiri.

Gotovo polovina od tog broja pokušaja igrača crveno-belih išla je u gol - devet, dok su svi Partizanovi udarci išli u okvir gola Glazera.

Kada je reč o velikim prilikama, Zvezda ih je imala čak osam, a gosti tek dve.

I po broju kornera Milojevićev tim je bio uspešniji, izveo je 13 udaraca iz ugla, dok je lider na tabeli to učinio šest puta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.