Zvezdina deca „pometlala“ Slovence! Babunski se igrao...

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jul.2016, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina deca „pometlala“ Slovence! Babunski se igrao...

Crveno-beli slavili protiv Radomljea – 3:1

Pobeda za kraj priprema u Sloveniji! Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su još jednu pobedu u pripremnim mečevima, pošto su danas bili bolji od novog slovenačkog prvoligaša Radomljena (3:1). Bilo je i loših sekvencu i igri srpskog šampiona, ali stručni štab može da bude zadovoljan. Pre svega zbog činjenice da je trijumf izvojevao tim satkan od mladih igrača pojačan Kostarikancem Ruizom i Parkerom.

Simultanku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa odbranom Radomljena odigrao je Davida Babunski. Makedonski vezista bio je neuhvatljiv za rivale, a odličnu partiju oplemenio je sa dva gola i asistencijom za pogodak Urošu Račiću.

Tim koji bi mogao da ima veću minutažu u bližoj budućnosti klecao je u prvom poluvremenu. Tada se istakao golman Vićić koji je odbranio nekoliko šansi Slovencima. Vodeći gol za crveno-bele postigao je pomenuti Babunski iz penala.

On je  centrirao Raćiću za novi gol u 45.minutu. Zanimljivo, nekadašnji junior OFK Beograda igrao je na poziciji štopera u tandemu sa Adamom Mičelom.

Iako rezultat to ne pokazuje Zvezda je bolju partiju pružila u drugom delu. Slovenci su smanjilirezultat u 61.minutu, ali je samo 180 sekundi kasnije Babunski nastavio teror. On je dugo nosio loptu, odigrao dupli pas sa Lukom Ilićem i onda rutinski pogodio mrežu.

Pored Babunskog pohvale je zaslužio i talentovani Luka Ilić.

Crvena zvezda je meč počela u sledećem sastavu: Vićić, Parker, Mičel, Račić, Milošević, An. Luković, Babunski, Ruiz, Ilić, Joveljić i Vučićević. Igrali su još: Stanković, Anđelković. 

(Foto Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Još jedna pobeda Zvezde u Sloveniji: Babunski briljirao

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jul.2016

Crvena zvezda je savladala novog slovenačkog prvoligaša Radomlje - 3:1 u poslednjem susretu pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona...Odličnu partiju pružio je mladi David Babunski koji je postigao dva i namestio jedan gol talentovanom Urošu Račiću...Zvezda nije igrala u najjačem sastavu....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.