Zvezdina SVEZNALICA - Snimak koji će oduševiti sve delije! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2019, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina SVEZNALICA - Snimak koji će oduševiti sve ''delije''! (video)

Priznaju da su ostali bez reči posleovog snimka.

Zvezdina ekspedicija vratila se iz Surdulice u odličnom raspoloženju, pre svega zbog ubedljive pobede nad domaćim Radnikom (5:0) u 13. kolu Linglong Superlige, ali još jedan detalj sa ovog gostovanja ostao je veoma upečatljiv.

Crvena zvezda je večeras na svom Tviter nalogu objavila snimak razgovora u Surdulici sa jednim od najmlađih Zvezdinih navijača, koji je oduševio svojim poznavanjem aktuelnog tima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde.

''Jedan Zvezdaš nas je u Surdulici ostavio bez reči'', poručuju sa ''Marakane'', a kako je sve izgledalo, pogledajte u prilogu.

-

Jedan Zvezdaš nas je u Surdulici ostavio bez reči.#fkcz 🔴 ⚪ pic.twitter.com/s0nI9ZojIy

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) October 27, 2019
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.