Zvezdin stečaj se može prevazići

Izvor: Sportal.rs, 17.Jun.2010, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin stečaj se može prevazići

Vladislav Lučić, predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda, najavio je po okončanju poslednje sednice Upravnog odbora, da klub priprema reorganizaciju, ali i da su najveći poverioci, kojima se duguje preko 12 miliona evra (revizori su u nikad prikazanom izveštaju napisali devet, prim.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

KOŠARKAŠIMA ZVEZDE OPRAŠTAJU DUGOVE

Izvor: Kurir, 17.Jun.2010

Tresla se gora, rodio se miš! Posle sastanka Upravnog odbora KK Crvena zvezda nije se dogodilo ništa spektakularno, osim što su neki od poverilaca odlučili da im umanje potraživanja za veliki procenat...Tresla se gora, rodio se miš!..Posle sastanka Upravnog odbora KK Crvena zvezda nije se dogodilo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.