Izvor: Piplmetar.rs, 20.Sep.2023, 23:30

Zvezdin sastav za Siti

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 čas počinju svoj ovogodišnji evropski put, i to protiv aktuelnog evropskog prvaka na njegovom terenu.
Teže nije moglo, a znak olakšanja bi mogla da bude današnja Gvardiolina najava da će izvršiti nekoliko promena u sastavu Mančster sitija, zbog problema sa povređenim igračima.
Tih problema trener Crvene zvezde uglavnom nema, svi igrači su spremni i veoma motivisani da posle velikog razočaranja koje su priredili svojim navijačima >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u subotu na Banovom brdu, sada režiraju i jedno prijatno iznenađenje.
U kom sastavu, pitaju se navijači…
Teško je očekivati da bi Barak Bahar mogao da odustane od formacije koju uporno forsira još od početka priprema za ovu sezonu, sa trojicom štopera u poslednjoj liniji. Điga je nedavno pojačao konkurenciju na tim pozicijama, ali još nije debitovao, pa je teško očekivati da bi sutra mogao da bude starter. Zato se očekuje neka uobičajena defanzivna linija poput Dragovića, Mijailovića i Rodića.
Na golu je, naravno, Omri Glazer, ali najveća enigma je koje igrače će trener Bahar odabrati na krilnim pozicijama – da li ofanzivnog i brzonogog Bukarija po desnoj strani, ili možda Degeneka sa kojim bi dodatno ojačao defanzivni bedem? Ako je suditi po Baharovim izjavama u kojima je poručio da se Zvezda neće samo braniti, onda bi Bukari bio logičan izbor.
Na levoj strani Bahar sve više forsira Vladimira Lučića, možda on počne i protiv Sitija, ali očekivana opcija bi bio Stefan Mitrović. Za kreaciju u veznom redu biće zadužen Mirko Ivanić, iza njega tandem Stamenić i novajlija Hvang, a u napadu se očekuje već uigrani dvojac Kraso-Olajinka.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.