Zvezdin račun NEĆE biti blokiran?

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2017, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin račun NEĆE biti blokiran?

Iako ima drugačijih indicija posle izgubljenog spora sa Nišlijama, sa Marakane uveravaju da do blokade računa Crvene zvezde neće biti.

Podsetimo, ''slučaj Pavkov'' je zimus podigao veliku prašinu u domaćoj fudbalskoj javnosti. Radnički je zbog neisplaćenog obeštećenja za svog bivšeg napadača tužio Crvenu zvezdu Arbitražnom sudu FSS-a, a ovih dana slučaj je rešen u njihovu korist, pa će klub iz Ljutice Bogdana morati da ispuni preuzete >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << obaveze.

Posle odluke sudam, u medijima se spekulisalo da će Zvezdin račun zbog toga biti blokiran, ali je takve pretpostavke danas demantovao predsednik našeg najtrofejnijeg kluba Svetozar Mijailović.

On je u izjavi ''Novostima'' potvrdio da će Zvezda isplatiti obeštećenje koje iznosi 300.000 evra, ali je pitanje kojom dinamikom.



''Zvezda će izvršiti sve obaveze koje ima prema Radničkom, samo preostaje da se ustanovi dinamika isplate, ali blokade računa neće biti. Smatramo da nije trebalo da dođe do svega ovoga, mi smo sa Radničkim uvek imali odlične odnose, ali je njihova procena bila da idu na sud'',
izjavio je Mijailović.

Iz niškog Radničkog se na ovu temu oglasio predsednik Upravnog odbora kluba Dejan Propadalo, koji je najavio da će njihova pravna služba pokrenuti naredne korake u skladu sa zakonom.

''Mi ćemo se truditi da sa Crvenom zvezdom uvek imamo najbolju moguću saradnju, ali sa njenim sadašnjim rukovodstvom to nije moguće'', izjavio je Propadalo.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda: Isplatićemo Nišlije; Radnički: Drugačije nije moglo...

Izvor: MozzartSport.com, 13.Apr.2017, 11:14

Epilog presude oko duga za Milana Pavkova..Crvena zvezda će biti primorana da isplati 300.000 evra niškom Radničkom na konto duga za transfer Milana Pavkova! Klub sa čaira dobio je spor i sada očekuje novac od crveno-belih, u suprotnom, uslediće blokada računa srpskog šampiona...Predsednik Crvene...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.