Zvezdin predsednik tvrdi: Sve ide u dobrom pravcu

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin predsednik tvrdi: "Sve ide u dobrom pravcu"

Predsednik vicešampiona Srbije Svetozar Mijailović potvrdio je da su na današnjoj vanrednoj sednici UO FK Crvena zvezda odbijene ostavke koje su ponudili Zvezdan Terzić i Miodrag Božović istakavši da "sve ide u dobrom pravcu".

Maratonska vanredna sednica Upravnog odbora fudbalskog kluba Crvena zvezda koja je u nedelju održana na stadionu "Rajko Mitić" nije rezultirala promenama ili odlukama od bitnijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << značaja.

Na sednici je bilo reči o rezultatskim neuspesima koje je ekipa zabeležila na startu nove sezone što je nakon sastančenja potvrdio i predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

"Na današnjoj sednici Upravnog odbora analiziran je početak sezone, igra i rezultati. Složili smo se u oceni da igra i rezultati nisu na niovu koji to očekuje Zvezdaška javnost, kao i sam Upravni odbor" objasnio je Mijailović.

Kako smo preneli tokom popodneva, na vanrednoj sednici Upravnog odbora ostavke su ponudili generalni direktor Zvezdan Terzić i trener Miodrag Božović ali su one odbijene.

"Generalni direktor Zvezdan Terzić i trener Miodrag Božović, ponudili su ostavke. Taj njihov moralni čin je jednoglasno odbijen od strane Upravnog odbora, i zaključeno je da ekipa poseduje potencijal da se bori za šampionsku titulu" dodao je Mijailović.

Posle svega što se događalo u Zvezdi i oko kluba u poslednjih mesec dana predsednik je navijačima poslao optimističnu poruku konstatacijom da "sve ide u dobrom pravcu".

"Sutra nas očekuje nastavak zasedanja, nastavićemo razgovore u interesu Zvezde, ali, sve ide u dobrom pravcu" zaključio je Mijailović.

Podsećamo da je Crvena zvezda na startu nove sezone ispisala još jednu tamnu stranicu svoje bogate istorije ispadanjem u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope što se nikada ranije nije događalo.

Pored toga, crveno-beli su u prva tri kola Superlige osvojili pet bodova uz trijumf i dva remija a velika prašina podigla se posle pobede na Vračaru koja se i dalje nalazi pod lupom državnih organa koji isputuju da li je meč sa OFK Beogradom bio namešten.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.