Zvezdin novi napadač stiže u ponedeljak - nije Boaći!? (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2018, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin novi napadač stiže u ponedeljak - nije Boaći!? (video)

U Zvezdi prelomili?

Crvena zvezda je i dalje u pregovorima oko angažovanja napadača koji bi popunio upražnjeno mesto nastalo odlaskom Aleksandra Pešića u Al Itihad.

Delovalo je pre nedelju dana da će to gotovo sigurno biti Ričmond Boaći, da je dogovor oko njegovog povratka na pozajmicu iz kineskog Đangsua maltene postignut, ali se neočekivano sve prolongiralo i sada je ta opcija pod >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << velikim znakom pitanja.

S obzirom da Zvezda nema mnogo vremena za čekanje, jer su kvalifikacije za Ligu šampiona u punom jeku, uprava crveno-belih mora da se okrene i drugim rešenjima i izgleda da se upravo to i događa.

''Telegraf'' danas prenosi svoja najnovija saznanja da će Argentinac Franko Soldano u ponedeljak doputovati u Beograd i možda već tada dobijemo konačan odgovor ko će biti Zvezdin novi napadač.

Dvadesetčetvorogodišnji Soldano se još krajem maja pominjao kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, ali je za njega bilo još zainteresovanih klubova, problem je bila i cena koju je odredio Santa Fe, pa je usledilo zatišje kada su u pitanju najave njegovog dolaska u Zvezdu.

Ali, dva meseca kasnije, Soldano još nije našao novi klub, a izgleda da su i u Santa Feu sada raspoloženi da ga puste u Zvezdu na pozajmicu s pravom otkupa.

-
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.