Zvezdin novajlija - Protiv Bajerna odbrana, pa sve ostalo

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2019, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin novajlija - Protiv Bajerna odbrana, pa sve ostalo

Novi fudbaler Crvene zvezde spreman za utakmicu protiv Bajerna.

Radživ van La Para je novo pojačanje Crvene zvezde i već je dobio šansu u meču sa Inđijom na stadionu "Rajko Mitić".

Očekuje da je dobije i protiv Bajerna u gostima u okviru prvog kola Lige šampiona.



"Očekujem izuzetno tešku utakmicu, Bajern je odličan tim, poseduje veoma kvalitetne igrače, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali isto tako Zvezda je pokazala da sa svakim može da se nosi. Potpuno spremni ćemo ući u utakmicu, daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat u Minhenu. Bajern ima fenomenalne napadače zbog toga pre svega moramo da igramo veoma dobru odbranu protiv njih, a onda ćemo videti šta možemo da uradimo u napadu
", rekao je on.

Smatra da dobar rezultat nije tako daleko.



"Najbitnije je da uvek verujemo da možemo da ostvarimo dobar rezultat. Videli smo prošle godine, kada su crveno-beli verovali da možemo da ostvarimo pobede protiv velikih timova i bili fokusirani na našu igru, da su dobri rezultati dolazili. Zašto to ne bismo to ponovili i protiv Bajerna?"


Posebno se osvrnuo na navijače Crvene zvezde.

"Podrška koju nam pružaju naši navijači je neverovatna, mnogo će  nam značiti njihovo prisustvo u Minhenu. Na krilima njihova podrška će nam biti mnogo lakše da se u Beograd vratimo sa pozitivnim rezultatom. Veoma smo zahvalni našim navijačima na svemu što rade za nas,  cenimo to što odvajaju vreme da otputuju i podrže nas i na gostovanju. Nema sumnje da će nam njihovo navijanje dati još veći podstrek", rekao je Van La Para.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Van la Para pred Bajern: Zvezda je pokazala da sa svakim može da se nosi

Izvor: MozzartSport.com, 16.Sep.2019

Holanđanin Radživ van la Para nije opravdao epitet velikog pojačanja u utakmici protiv Inđije, ali bi to mogao da nagovesti u Minhenu, bez obzira što će Crvena zvezda izaći na megdan jednoj od najboljih ekipa na Starom kontinentu. Brzina bivšeg igrača Hadersfilda mogla bi da dođe do izražaja...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.