Zvezdin juriš na pobedu pred Delijama

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Dec.2010, 03:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin juriš na pobedu pred Delijama

U Crvenoj zvezdi nemaju vremena da žale zbog poraza u Ljubljani prošlog vikenda koji je, doduše, možda bio i očekivan s obzirom na rezultate koje Olimpija postiže u ovoj sezoni. Sada Beograđani otvaraju seriju od tri uzastopne utakmice na svom terenu koje bi u velikoj meri mogle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da odluče o sudbini crveno-belih u NLB ligi.
Prema rečima trenera Zvezde, Mihaila Uvalina, njegov tim mora da ponovi dobre partije iz prethodnih utakmica ako uopšte želi da se nada pobedi (20,15 – TV Arena) protiv Zagreba.
- Loše smo počeli prvenstvo, ostali smo kratki za neke pobede koje smo planirali, pa sada nemamo drugu opciju nego da igramo muški i potrošimo veliku količinu energije kako bismo došli do trijumfa. Na svakoj utakmici dajemo sve od sebe, ali ono što je bitno jeste da uđemo u kontinuitet dobrih igara, jer bez toga nemamo čemu da se nadamo – ističe trener Zvezde.
Uvalin se osvrnuo na ujednačenost NLB lige:
- U ovom takmičenju se ništa ne zna. Mala je razlika između timova, pa unapred dobijene utakmice ne postoje. Najbolji primer kako se stvari menjaju jeste Hemofarm koji je pre utakmice sa nama bio usamljen na čelu tabele, a sada je samo tri pobede iznad zone ispadanja. Naš cilj se zna, da mislim da ne možemo da nadoknadimo zaostatak ne bismo ni ulagali ovoliki napor.
Centar crveno-belih, Darko Balaban, optimista je pred utakmicu sa Zagrebom:
Svi smo maksimalno motivisani jer želimo da pred našim navijačima prvi deo sezone završimo pobedom. Upravo nam podrška mnogo znači. Navijači su prepoznali naš veliki trud i nadam se da ćemo uz njih napraviti domaći teren na kojem nikome neće biti lako. Što se tiče utakmice sa Zagrebom, verujem da ako ponovimo model igre iz mečeva sa Cedevitom i Hemofarmom to bi trebalo da bude dovoljno za trijumf – ističe mladi centar.



Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.