Zvezdin junak ne sumnja u najboljeg arbitra - Mažiću veruje 200%!

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2017, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin junak ne sumnja u najboljeg arbitra - Mažiću veruje ''200%''!

Svoju sjajnu sezonu, Zvezdin bek danas je još više ulepšao golom odluke u uzbudljivoj utakmici na Banovom brdu.

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su danas protiv Čukaričkog sa 4:3, a Dušan Anđelković je od uloge potencijalnog tragičara zbog skrivljenog jedanaesterca krajem prvog poluvremena, stigao do uloge junaka utakmice, pogotkom za pobedu u finišu meča.

Ako je i bilo podeljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mišljenja oko pomenutog penala, Anđelković takvu dilemu nema, u potpunosti veruje našem najboljem arbitru Miloradu Mažiću.

''Presekao sam tu loptu, ali kada sam hteo da uklizam, on se tu našao ispred mene i dosuđen je jedanaesterac. Ne znam ko je tu koga udario, ali verovatno je Mažić bio u pravu, ne bi dosudio da nije bio prekršaj. Verujem njegovim odlukama 200%'', poručio je Anđelković.

Čovek koji je ove sezone zaslužan za mnoge važne Zvezdine golove (što egzekucijama, što asistencijama), o svom najnovijem golgeterskom podvigu kaže da je do kraja verovao u pozitivan ishod.



''Verovao sam do kraja iskreno da možemo da rešimo utakmicu, ali i da ja mogu tome da doprinesem. Jevtić jeste bio moj igrač, ali nisam mogao da intervenišem kod njihovog trećeg gola.

Na kraju mi se vratilo.

Ne mogu da kažem da sam danas odigrao kao prethodne utakmice, malo me je poremetio i penal, ali bio sam svestan važnosti utakmice. Srećan sam zbog pobede'',
konstatovao je Anđelković.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anđelković od tragičara do junaka: Levi bek Zvezde otvoreno o Mažiću, penalu, ali i trećem golu Čuke! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Mar.2017

Buran dan je iza levog beka Crvene zvezde Dušana Anđelkovića! Skrivio je penal u 44. minutu protiv Čukaričkog pri 2:0 i sve je pošlo naopako, ali je upravo on u završnici meča zatresao mrežu za 4:3...- Ovo je bila mnogo teška utakmica protiv ozbiljne ekipe. Opet je bilo mnogo golova, publika...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.