Zvezdin fantastičan posao: Mitrović i Jović na Malom Kalemegdanu do 2018!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Sep.2016, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin fantastičan posao: Mitrović i Jović na Malom Kalemegdanu do 2018!

Srpski i jadranski šampion prebrinuo ogromne brige

Crvena zvezda više neće morati da brine za budućnost Luke Mitrovića i Stefana Jovića, pošto je u jednom mahu završila dva ogromna posla i sa obojicom produžila ugovore na po još dve godine!

Ovu vest objavljena je na zvaničnom klupskom sajtu, a srpski i regionalni šampion time je praktično završio i drugi deo misije koja je otpočela >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << još po završetku prošle sezone.

Primarni ciljevi crveno-belih bili su da se po svaku cenu zadrže trener Dejan Radonjić i jedan od najboljih plejmejkera Evrope. Trofejni stručnjak parafirao je novi ugovor nedugo zatim, dok je sada stigla i druga vrlo važna potvrda.

Time je klub s Malog Kalemegdana rešio pitanje organizacije igre, dok je kapiten Mitrović dobio mogućnost da se posle dve vrlo teške povrede konačno vine do željenih visina i postane udarna igla kluba u sezoni koja dolazi.

Ono što je takođe jako važno za sve pristalice Crvene zvezde jeste da je klub obelodanio da intenzivno radi na jačanju tima, što znači da bi uskoro trebalo da bude i prinova na Malom Kalemegdanu.

Ugovore sa Crvenom zvezdom nedavno su produžili i Nemanja Dangubić i Marko Simonović.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zvezda se obezbedila: Jović i Mitrović ne mrdaju nigde

Izvor: Telegraf.rs, 08.Sep.2016

Košarkaški klub Crvena zvezda osigurala je ostanak dvojice najznačajnijih igrača na još dve sezone...Kapiten Luka Mitrović i reprezentativni plejmejker Stefan Jović produžili su postojeće ugovore sa crveno-belima, koji su im bili važeći do 2017, na još godinu dana, saopštio je klub sa Malog...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.