Zvezdin dželat šokirao u prenosu: Ja nisam ni trebao da budem ovde!

Izvor: B92, 18.Jan.2024, 22:09

Zvezdin "dželat" šokirao u prenosu: Ja nisam ni trebao da budem ovde!

Baskonija je savladala Crvenu zvezdu rezultatom 91:90 zahvaljujući sjajnom Markusu Hauardu, pa i Vanji Marinkoviću, ali je "meč-viner" bio Čima Moneke.

Kada je Kodi Miler-Mekintajer promašio drugo bacanje na 89:87, Moneke je volšebno uhvatio ofanzivan skok i tu je utakmica bila prelomljena.

Krilni centar Baskonije je "izdominirao" i posle meča, pošto je dao još jednu nesvakidašnju izjavu.

Naime, on je otkrio da nije ni trebalo da igra ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << duel, pošto je na aerodromu proveo sedam i po sati. "Ovo je prvi meč u Štar areni, bilo je sjajno. Ali, moram da kažem, ja nisam ni trebao da budem ovde. Sinoć sam se zaglavio na aerodromu sedam i po sati, neki je bio problem sa mojim pasošem. Ostao sam dugo, pa sam morao u taksi, bio sam jako umoran. Ostao sam bez snage, ali sada idem kući srećan", rekao je Moneke. Zatim je upitan i za atmosferu? "Nepoštovanje? Nikako. Možda za druge, za mene ne. Za mene je ovo zabava."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.