Zvezdin biser ušao već u 21. godinu, kod Miloja se nije izborio za svoju šansu, kod Dekija biti il ne biti!

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2019, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin biser ušao već u 21. godinu, kod Miloja se nije izborio za svoju šansu, kod Dekija ''biti il' ne biti''!

Ili jesi, ili nisi. U njegovom slučaju će se to možda već do leta videti.

Mladi krilni fudbaler Jug Stanojev, već dugo važi za jednog od Zvezdinih najvećih bisera iz generacije 1999.

U proteklom periodu, kod trenera Vladana Milojevića, bio je priključivan prvom timu na pripremama, ali kada se pripreme završe, on bi bio vraćan na ''kaljenje'' u Zvezdinu filijalu Grafičar.

Tamo je proveo i jesenji deo sezone, tokom koje je u dresu Grafičara >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odigrao 22 utakmice, postigao šest golova, uz tri asistencije.

Ove zime je došlo do promene na klupi Crvene zvezde, Vladana Milojevića je nasledio Dejan Stanković, što je za Stanojeva nova šansa za dokazivanje u crveno-belom dresu. Možda i poslednja, s obzirom da će na leto napuniti već 21 godinu.

''Drago mi je što je Deki novi trener Zvezde. Veliko ime, nadam se da će nastaviti tamo gde je Milojević stao. Verujem da ćemo ponovo biti šampioni, kao i da ćemo izboriti izlazak u Evropu.







Ambicije su uvek najveće kad je u pitanju Crvena zvezda. San mi je da debitujem na nekoj zvaničnoj utakmici i nadam se da će mi se to uskoro ostvariti'', naglašava Stanojev, a prenosi Zvezdin klupski sajt.





A ako se to ostvari, onda bi i reprezentacija u perspektivi bila na vidiku.





''Što se reprezentacije tiče, slično je kao i sa Zvezdom.







Na meni je da radim i treniram, a na selektoru je da li će me pozvati. Naravno da svaki fudbaler sanja da brani boje svoje zemlje'', istakao je Stanojev.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.