Zvezdin Mijailović raspevan: Divan dan!

Izvor: Blic, 27.Apr.2014, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin Mijailović raspevan: Divan dan!

Nikola Mijailović je zbog svog nesvakidašnjeg ponašanja, prilično emotivnog nastupa u svakom meču i beskompromisne borbe jedan od ljubimaca navijača Crvene zvezde, a njih, i ne samo njih, iznenadio je video zapisom objavljenim na internetu samo dan posle poraza u večitom derbiju od Partizana (1:2).

Mijailović je snimio kako, bez previše odeće na sebi, uživa u popodnevu - i peva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
"Divan dan", reči su koje je više izgovarao nego pevušio dok se muzika čula u njegovoj sobi.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo, s tim što se ovim putem ograđujemo u vezi sa jednim važnim detaljem - neko drugi je objavio snimak na Jutjubu, pa je pravo pitanje kada je popularni "Džoni" zapravo ovo pevao:

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NIRVANA: Zvezdin Mijailović peva hit Jelene Rozge

Izvor: Kurir, 27.Apr.2014

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Mijailović iznenadio je javnost video snimkom na kojem pevuši hit Jelene Rozge "Nirvana"..BEOGRAD - Fudbaler Crvene zvezde Nikola Mijailović iznenadio je javnost video snimkom na kojem pevuši hit Jelene Rozge "Nirvana"...Nije poznato kada je vido snimljen, ali se na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.