Zvezdi se ovo nije desilo pune DVE godine!

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2017, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi se ovo nije desilo pune DVE godine!

Naviknuti na sjajne rezultate košarkaškog kluba Crvena zvezda mt:s navijači su verovatno zaboravili kada su crveno-beli poslednji put vezali dva poraza.

Košarkaši Crvene zvezde mt:s vezali su drugi poraz u regionalnom šampionatu, pošto ih je nakon Budućnosti savladala i Cedevita.

Zagrepčani su na domaćem terenu slavili rezultatom 79:74 i tako naneli drugi uzastopni poraz ekipi Dušana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Alimpijevića u regionalnoj ligi.

Navijači svakako ne mogu da budu zadovoljni iako je Zvezda izgubila od ekipa koje objektivno jedine mogu da joj pariraju u ABA ligi, ali dva poraza posle pet utakmica nije skor koji će zadovoljiti "Delije".

Ovako nešto Zvezda je poslednji put iskusila pre tačno dve godine, u oktobru 2015. godine kada je u petom kolu izgubila od Cedevite, a zatim doživela poraz na svom terenu od Olimpije iz Ljubljane.

Negativan niz Zvezda je tada prekinula u Valjevu, pobedom nad Metalcem, a zanimljivo je da je na kraju ligaškog dela sezone tim Dejana Radonjića zauzeo drugo mesto na tabeli iza Budućnosti.

Navijačima kao uteha ostaje podatak da je Zvezda i pored šest poraza u sezoni 2015/16 na kraju ipak osvojila titulu prvaka u regionalnoj ligi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.