Zvezdaši zaspali na treningu!

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Mar.2011, 05:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdaši zaspali na treningu!

Baš je opušteno u nedelju bilo na treningu Crvene zvezde, do te mere da su pojedinci čak zaspali! Kondicioni trener crveno-belih, Srđan Zirojević, u nameri da relaksira prvotimce za nastavak borbi za trofeje posle naporne nedelje, u kojoj su imali put do Atine i duel sa Olimpijakosom, u nedelju je održao čas joge.

- Želeli smo malo da ih opustimo, da napravimo drugačiji trening od uobičajenih. Neki su se baš opustili – prokomentarisao je kondicioni trening Zvezde.
Posle seanse, Zirojević je igrača po igrača sa atletske staze Marakane slao u svlačionicu, a kad je došao do Milana Jeremića i Srđana Mijailovića, trebalo je dobro da ih prodrma. Jer, obojica skoro da su bila utonula u san...
- Da su me ostavili na stazi spavao bih tri dana – kroz osmeh je istakao mladi Mijailović.- Baš sam se lepo osećao, totalno opustio... Nešto tako nam je bilo i potrebno, jer smo u subotu imali dva treninga.


Crveno-bele u ponedeljak očekuju motorička i laboratorijska testiranja, stručni štab želi da proveri u kom su stanju igrači, odnosno koliko su napredovali u odnosu na prethodna ispitivanja na početku priprema.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Igrači Zvezde zaspali na treningu! FOTO

Izvor: S media, 28.Mar.2011

Kondicioni trener crveno-belih, Srđan Zirojević, u nameri da relaksira prvotimce za nastavak borbi za trofeje posle naporne sedmice, u nedelju je održao čas joge. ..Posle joga-seanse, Zirojević je igrače slao u svlačionicu, a kad je došao do Milana Jeremića i Srđana Mijailovića, trebalo je...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.