Zvezdaši za RTS: Povoljan rezultat, da rešimo u Beogradu

Izvor: RTS, 22.Avg.2019, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdaši za RTS: Povoljan rezultat, da rešimo u Beogradu

Fudbaleri Crvene zvezde zadovoljni su rezultatom u prvom duelu sa Jang Bojsom, ali smatraju da su mogli više. Ipak, crveno-beli se nadaju da će u revanšu u Beogradu, uz pomoć navijača, doći do plasmana u Ligu šampiona.
Marko Marin, kapiten Zvezde, smatra da je rezultat ostvaren u Bernu dobar, ali da su crveno-beli mogli više.

"Nije loš rezultat, ali bilo je više toga u igri. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Posle 2:1 imali smo dobrih kontri da bolje završimo i onaj penal, malo glup, ali šta da radimo. Idemo u Beograd sa pozitivnim rezultatom i ubeđen sam da ćemo proći, sa našim navijačima", rekao je Marin posle meča.
Miloš Degenek borio se sa napadačima Jang Bojsa, a stigao je i da postigne pogodak.
"Prilično teška utakmica. Oni su poveli iz naše greške, treba to fa popravimo, da se ne ponovi. Analiziraćemo, gledaćemo... Izjednačili smo, pa smo povli, pa su oni izjednačili, mislim da smo imali šansu da damo bar još jedan gol. Imali su i oni svoje šanse... Sve u svemu, mislim da je rezultat OK i da ćemo u utorak pred punom Marakanom da izginemo na terenu i da ostvarimo naše snove - da igramo ponovo Ligu šampiona", rekao je Degenek.
Milan Borjan primio je dva gola, ali je bio jedan od najboljih u crveno-belom dresu u Bernu.
"Veoma teška utakmica, igrali smo na veštačkoj travi, na šta nismo navikli. Momci su danas pokazali borbenost, energiju, snagu, želju... Zaslužili smo rezultat, mislim da u Beogradu treba da rešimo, da izađemo da se borimo za ovaj klub, kao što smo se do sada borili", smatra Borjan.
Revanš meč između Zvezde i Jang Bojsa na programu je u utorak na stadionu "Rajko Mitić".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.