Zvezdaši se kratko radovali: Nikolić ne želi Parkera!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jan.2016, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdaši se kratko radovali: Nikolić ne želi Parkera!

"To nije profil igrača koji tražimo. Potreban nam napadač, ali nismo zainteresovani za Džošuu Parkera", kratko je rekao bivši trener Partizana

Vest da je Olimpija zainteresovana za dovođenje napadača Crvene zvezde Džošuu Parkera brzo je odjeknula u Sloveniji. Međutim, novi trener kluba iz Ljubljane Marko Nikolić demantovao je tu informaciju za naš portal.

Olimpija je prošlog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << leta bila zainteresovana za napadača iz Antigve i Barbude, ali on ove zime sasvim sigurno neće obući dres Zmajeva.

"To nije profil igrača koji tražimo. Potreban nam napadač, ali nismo zainteresovani za Džošuu Parkera", kratko je rekao Nikolić za MOZZART Sport.

Crveno-beli po svaku cenu žele da se otarase igrača, koji ima ugovor do leta 2017. godine, međutim, Slovenci im u tome neće pomoći.

Parker je u dresu Zvezde odigrao 12 utakmica i postigao četiri gola, a prvi deo sezone proveo je na pozajmici u škotskom Aberdinu, gde se nije dokazao, pa je vraćen na Marakanu.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.