Zvezdaši, lepo spavajte uz ovakvu tabelu (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2017, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdaši, lepo spavajte uz ovakvu tabelu (FOTO)

Crveno-beli na deobi šeste pozicije sa Panatinaikosom sa skorom 10-8

Ko je ovome mogao da se nada? Pa ni najveći optimisti nisu mogli da očekuju da će Crvena zvezda ove sezone izrasti u ovo što jeste. Posle 18 kola crveno-beli imaju pozitivan skor. I to debelo - 10-8!

Sa takvim učinkom igrači Dejana Radonjića zauzimaju šesto mesto na tabeli, to jeste, dele ga sa Panatinaikosom.

Fantastični niz koji je počeo protiv Makabija u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Beogradu nastavio se protiv svih velikih timova, onih najvećih u Evropi, a krug se zatvorio u Tel Avivu protiv jedne od najvećih institucija na Starom kontinentu.

Makabiju treba skinuti kapu na veličini, ali Zvezda je ovoga puta bila veća. I duboko je u Top 8 konkurenciji. Trenutno deveti Anadolu Efes i Barselona imaju skor od 8-10.

Naravno, treba imati u vidu da se sutra s igraju još tri utakmice (MOZZART kvote pogledajte OVDE).

Ali - miriše na Top 8.

(FOTO: Printskrin)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Niko Zvezdo nema seriju kakvu imaš ti! Samo CSKA ti može na crtu...

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jan.2017, 10:05

Crveno-beli povezali pet uzastopnih pobeda u Evroligi. Sa takvim skorom ne može da se pohvali nijedna druga ekipa ove sezone. Osim Armejaca..Eto. Da vam je neko rekao da će se posle 18 kola Crvena zvezda stavljati u isti koš sa CSKA i da će jedino Armejci biti bolji po nečemu od crveno-belih razbijača...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.