Zvezdaši kunu sreću, ima i nezadovoljnih nakon trijumfa! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2020, 19:19

Zvezdaši kunu sreću, ima i nezadovoljnih nakon trijumfa! (TVITOVI)

Na kraju, jedino se pobeda računa.

Crvena zvezda je danas ostvarila plasman u polufinale Kupa Srbije pobedom u Inđiji.

Nakon prvog poluvremena i vođstva od 2:0 činilo se da će puleni Dejana Stankovića mirno privesti posao kraju, ali je domaćin ipak uspeo da unese rezultatsku neizvesnost u samom finišu meča.

Na kraju, plasman u narednu rundu trofeja koji je jedan od ciljeva "crveno-belih" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je tu, međutim navijači ipak imaju određenih primedbi.

Odigrali smo fino, samo moramo da naucimo da dokrajcimo protivnika a to se stice rutinom. Idemo dalje! Kup je nas 💪 bravo Deki bravo momci 🔴⚪️ #fkcz

— Marko Lazarevic (@MareRedStar) June 2, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Iz Zvezde kažu - Danas je ostvaren cilj

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2020

Pomoćni trener Zvezde: "Imali smo cilj i to smo ostvarili"...Pomoćni trener fudbalera Crvene zvezde Nebojša Milošević rekao je da je prolaskom u polufinale Kupa Srbije ostvaren cilj iz utakmice sa Indjijom..."Imali smo cilj i to smo ostvarili, prošli smo u narednu fazu Kupa. Svaka čast igračima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.