Zvezda zove navijače na početak finalne serije

Izvor: B92, 08.Jun.2023, 16:59

Zvezda zove navijače na početak finalne serije

Košarkaši Crvene zvezde finalnu seriju Superlige Srbije protiv ekipe FMP-a otvaraju 9. juna.

Prvi meč finala Superlige Srbije, takmičenja u kome crveno-beli brane titulu igraće se u petak od 18 časova u hali "Aleksandar Nikolić“, a ulaz na ovu utakmicu za sve navijače biće slobodan, saopštili su crveno-beli.

"Klub i na ovaj način želi da se zahvali svima koji su u prethodnom periodu, završnici Evrolige i utakmicama četvrtfinala i polufinala ABA >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lige pružali ogromnu podršku našem timu, koji konačno nakon pauze od 20 dana izlazi na teren. Dođite i pozdravite ekipe Crvene zvezde, koja će se tokom narednog vikenda boriti za drugi trofej u sezoni, titulu prvaka Srbije!", stoji u saopštenu KK Crvena zvezda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.