Zvezda zna rivale u Turskoj, generalka sa Šahtjorom

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Jan.2013, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda zna rivale u Turskoj, generalka sa Šahtjorom

Generalnu probu ekipa Crvene zvezde trebalo bi da ima 20. februara u Turskoj, vrlo je moguće da rival bude Šahtjor.
Taj meč je predložen od strane organizatora priprema i prihvaćen u načelu sa obe strane, a čeka se samo potvrda stratega ukrajinskog kluba, Mirčee Lučeskua.
Prema planu trenera Aleksandra Jankovića, crveno-beli će tokom dve faze priprema u Antaliji odigrati ukupno 12 utakmica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Većina rivala je zvanično potvrdila prijateljske susrete, čekaju se još neke potvrde zbog kojih je moguće da dođe do određenih promena, ali je u ovom momentu sledeći raspored:
21. januar – Ejupspor (Turska 2)
24. januar – Berlin atletik (Nemačka 3)
27. januar – Vintertur (Švajcarska 2)
8. februar – Rid (Austrija 1)
11. februar – Slovan B. (Slovačka 1)
14. februar – Ejsberg (Danska 1)
17. februar – Petrolul (Rumunija 1)
20. februar – Šahtjor (Ukrajina 1)
U planu su i četiri meča za „drugi tim”, a protivnici su: Lokomotiva Tbilisi (9. februar), Šan iz Lihtenštajna (12.), Šahtjor 3 (15.) i Red bul Salcburg 2 (18.).

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda će imati "generalku" sa Šahtjorom

Izvor: Mondo, 03.Jan.2013

Fudbaleri Crvene zvezde bi genealnu probu pred nastavak šampionata trebalo da imaju 20. februara sa Šahtjorom u Turskoj. Mudrinski: "Možemo da stignemo i prestignemo Partizan"...Bliži se kraj odmora za fudbalere Zvezde. Još nekoliko dana je ostalo pred okupljanje u Ljutice Bogdana, potom će uslediti...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.