Zvezda želi Milijaša

Izvor: NaDlanu.com, 16.Avg.2012, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda želi Milijaša

Generalni sekretar FK Crvena zvezda Đorđe Stefanović potvrdio je da crveno-beli žele u svoje redove da dovede iskusnog Nenada Milijaša, koji je pre nekoliko dana dobio dozvolu čelnika Vulverhemptona da promeni sredinu.

"Nije sporno da Zvezda želi Milijaša, (ali) neke stvari moraju da se poklope oko eventualne realizacije transfera. Moramo da sačekamo narednih nekoliko dana da bi Milijaš doneo konaču odluku oko nastavka karijere“, izjavio je Stefanović za "Sport". Podsetimo, Nenad je pre dva meseca bio na pragu povratka u Ljutice Bogdana, ali je tada već viđeni transfer pokvario novi menadžer Solbaken.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.