Zvezda završila novo pojačanje, ali ono najbolje tek sledi!

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2018, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda završila novo pojačanje, ali ono najbolje tek sledi!

Sjajne vesti za navijače Crvene zvezde na početku vikenda.

Posle angažovanja Dušana Jovančića iz Vojvodine, u Crvenoj zvezdi došlo je do kraćeg zatišja, kada su u pitanju nova pojačanja.

Početak priprema se bliži, navijači očekuju i ''transfer bombe'' iz inostranstva, a sada po svoj prilici imamo jasnu sliku koja dvojica igrača će narednih dana stići na ''Marakanu''. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Kako prenosi današnji ''Žurnal'', dugo najavljivani transfer Dejana Melega iz Kajzerija praktično je završen i ostale su samo formalnosti do ozvaničenja saradnje. Pomenuti list navodi da postoji obostrana želja i iz Zvezde i od strane samog igrača da se ovaj posao što pre realizuje i da ako sve bude kako je planirano, Meleg bi sa crveno-belima trebalo da potpiše ugovor na tri godine.

Takođe, očekuje se da se sve okonča do 10. juna, odnosno do početka priprema za novu sezonu.

Ali, ni to nije sve.

Isti izvor navodi i da pregovori oko transfera Marka Marina iz Olimpijakosa idu u pravom smeru. Kao i u slučaju Melega, i Marin ima veliku želju da ovog leta obuče Zvezdin dres, iako je na njegovu adresu stigla i ponuda iz Kine.

Marin bi na ''Marakanu'' trebalo da stigne kao pozajmljen igrač, ali bi imao ključnu ulogu u novom timu crveno-belih - i sa najvećom zaradom, ali i uz najveću odgovornost.

On ne beži od tog izazova i narednih dana bi trebalo sve da bude okončano.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.