Zvezda završila još jedno pojačanje, stiže reprezentativac za 150.000!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2019, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda završila još jedno pojačanje, stiže reprezentativac za 150.000!

Konkurencija na ovoj poziciji biće ''paklena''.

Crvena zvezda je od početka letnje pijace angažovala samo štopera Radovana Pankova, a u iščekivanju najavljenih pojačanja iz inostranstva, uprava crveno-belih završava još jedan posao.

Kako prenosi ''Telegraf'', novi golman Crvene zvezde postaće 23-godišnji Nikola Vasiljević, čuvar mreže Radnika iz Surdulice i aktuelni reprezentativac, bar do smene Mladena Krstajića.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tim informacijama, dogovor je postignut, Zvezda će Surduličanima platiti obeštećenje od 150.000 evra, a Vasiljević bi u naredna dva ili tri dana trebalo da se priključi svojim novim saigračima.

On će na ''Marakani'' imati veoma kvalitetnu konkurenciju u Milanu Borjanu i Zoranu Popoviću, pa je veliko pitanje da li će uspeti da se izbori bar za mesto na klupi za rezerve, s obzirom da je Borjan još uvek neprikosnoven.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda kupila Vasiljevića za 150.000 evra!

Izvor: OkRadio.rs, 20.Jun.2019, 14:36

Vranje - Crvena zvezda je u svoje redova dovela Nikolu Vasiljevića golmana surduličkog Radnika, a transfer je vredan 150.000 evra, saznaje Telegraf. Kako Telegraf nezvanično saznaje, transfer je završen i Nikola Vasiljević će se u narednih dva ili tri dana, nakon što prođe lekarske preglede...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.