Izvor: B92, 03.Jun.2020, 21:12

Zvezda zainteresovana za pleja Promiteasa

Košarkaški klub Crvena zvezda zainteresovan je za plejmejkera Promiteasa Lengstona Hola.

Amerikanac, koji ima 28 godina, prethodne tri godine proveo je igrajući za grčki klub i jedan je od najboljih košarkaša tamošnje lige.

Kako prenosi italijanski novinar Luka D'Alesandro, pored Zvezde za Hola se raspituju Olimpijakos, Panatinaikos i Uniks Kazanj.

Hol je četiri godine studirao na Univerzitetu Merser, profesionalnu karijeru započeo je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u italijanskoj Pistoji, a potom je igrao u Kantuu, Bonu, Kolososu s Rodosa i kratko u Ciboni.

Organizator igre ove sezone odigrao je trinaest utakmica u Evrokupu i prosečno je beležio 11,4 poena i 5,7 asistencija, odnosno 14,8 indeksnih poena po meču.

U Top16 fazi imao je dve fantastične utakmice protiv Venecije (16p i 9as, 26 indeks) i Oldenburga (20p, 4sk, 8as, indeks 31).
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.