Zvezda zadržala kapitena

Izvor: RTS, 25.Jan.2019, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda zadržala kapitena

Kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić produžio je ugovor sa crveno-belima na tri i po godine.
Kapiten Crvene zvezde izjavio je da je zahvalan na novom ugovoru i da nije bilo dileme o produživanju saradnje.

"Izuzetno sam zahvalan upravi što su mi ponudili novi ugovor, kao i sportskom direktoru Mitru Mrkeli na jako lepim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rečima. Presrećan sam danas, a svakako smo se oko novog ugovora sve dogovorili odmah posle utakmice sa Čukaričkim, na kraju jesenjeg dela šampionata, međutim odmah sam otišao na odmor, usledili su praznici i sada smo iskoristili priliku da taj dogovor i ozvaničimo. Želja mi je da kao kapiten osvojim duplu krunu sa Crvenom zvezdom, takođe, još uvek nisam postigao gol, tako da sam u Zvezdi sve dok ne dam gol, što znači - do kraja života. Šalu na stranu, presrećan sam, zadovoljan, kao i svi u mojoj porodici zbog novog ugovora", rekao je Savić.
Savić očekuje da će u toku novog ugovora biti mnogo povoda za slavlje.
"Sigurno su se Gobeljić, Stojković i Čaušić najviše obradovali mom ostanku u Zvezdi, zaista smo nerazdvojni i uživamo u navijanju i iskazivanju ljubavi prema klubu. Verujem da će biti mnogo povoda za slavlje sa našim navijačima u budućnosti, da ćemo proslavljati pobede i titule", poručio je Savić. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savić u Zvezdi do 2022: Ostajem dok ne dam gol

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jan.2019

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić produžio je danas ugovor do ljeta 2022. godine, saopšteno je na sajtu kluba.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.