Zvezda vodi protiv Vašaša, Planić dao gol i zaradio crveni karton

Izvor: Blic, 25.Jul.2014, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda vodi protiv Vašaša, Planić dao gol i zaradio crveni karton

Fudbaleri Crvene zvezde igraju prijateljski meč sa mađarskim Vašašom u slovenačkom mestu Sentjur, a promene na toj utakmici možete pratiti na Blicsport.rs!

Trener crveno-belih Nenad Lalatović odlučio se da od prvog minuta izvede ekipu u sastavu: Kahriman, Petković, Lazić, Planić, Mijailović, Kovačević, Milijaš, Lazović, Savićević, Gavrić, Rakić.

Vašaš se suprotstavio sa timom: Nemet, Gorgenji, Gruž, Tomaš, Hajdin, Vida, T. Nađ, Ferenc, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << D. Nađ, Remili, Bereč.

Savo Pavićević nije mogao da nastupi protiv mađarskog tima zbog bola u listu noge, iako je bilo naznaka da će izaći na zagrevanje i odigrati susret.

Zvezda je napravila pritisak od samog starta utakmice i nakon nekoliko izglednih prilika, Nenad Milijaš je izveo korner i pronašao novo pojačanje crveno-belih Bogdana Planića koji je na debiju glavom sa druge stative zatresao mrežu Vašaša u četvrtom minutu.

Prvu priliku Mađari su imali u 15. minutu takođe nakon kornera kada su pogodili prečku, ali gužva nije smetala Kahrimanu, jer je šut koji je posle toga usledio otišao preko prečke.

Do kraja poluvremena Vašaš je pokušavao da izjednači, dok su crveno-beli uglavnom kontrama pretili, ali nije bilo promene rezultata, dok je tri minuta pre pauze Planić napravio grešku i faulirao protivnika na ivici kaznenog prostora, te zaradio crveni karton. Protivnik je tražio najstrožu kaznu, ali sudija Kovač je samo odmahnuo rukom.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zvezda vodi protiv Vašaša, Planić na debiju dao gol i zaradio crveni karton

Izvor: Blic, 25.Jul.2014

Fudbaleri Crvene zvezde igraju prijateljski meč sa mađarskim Vašašom u slovenačkom mestu Sentjur, a promene na toj utakmici možete pratiti na Blicsport.rs!..Trener crveno-belih Nenad Lalatović odlučio se da od prvog minuta izvede ekipu u sastavu: Kahriman, Petković, Lazić, Planić, Mijailović,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.