Zvezda vodi i kontroliše meč u Lučanima

Izvor: RTS, 06.Mar.2019, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda vodi i kontroliše meč u Lučanima

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju u Lučanima u utakmici 25. kola Superlige Srbije.
17.12 - GOOOL! Mladost smanjuje na 2:1! Strelac za domaćina bio je Petar Bojić koji je odlično iskoristio asistenciju Pavlovića. Posle odbitka iz kornera, Pavlović je lepo prosledio loptu na drugu stativu odakle Bojić glavom trese mrežu u 54. minutu.
17.05 - Umalo autogol Mladosti posle centaršuta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Marina iz prekida, domaćin je imao sreće. U nastavku akcije nemački vezista je još jednom pokušao - bez većeg uspeha.
17.03 - Počelo drugo poluvreme.
16.47 - Završeno je prvo poluvremene, Zvezda ima dva gola prednosti u Lučanima. 
16.44 - Ritam u Lučanima je opao i Zvezda je sigurno čuvala vođstvo. Neugodan udarac u zglob dobio je Pavkov, ali se brzo pridigao.
16.37 - Popović odbranio penal! Bojović je odmah želeo da postigne gol i šutirao po sredini gola, čuvar mreže Zvezde ga je pročitao i odbranio udarac.
16.36 - Penal za Mladost! Ivanić je neoprezno pokušao da oduzme loptu i sada domaćin ima šansu da smanji rezultat.

16.35 - Prva izmena u redovima Mladosti, Bojović je već u 34. minutu zamenio Sinđića.
16.34 - Zvezdi poništen gol zbog ofsajda. Odlično je Jovančić proigrao Boaćija koji je obišao golmana i zatresao mrežu, ali je pomoćni sudija podigao zastavicu.
16.30 - GOOOOL! Zvezda vodi 2:0 u Lučanima! Ovoga puta strelac je bio Milan Pavkov koji igra fantastično od početka sezone. Lepo je u 30. minutu prihvatio centaršut sa desne strane, uhvatio "dropku" i poslao je u donji levi ugao.

16.24 - Navijači Zvezde zabrinuli su se u 24. minutu kada je na travi ostao da leži Marko Marin. Nemački vezista je dobio snažan udarac u koleno prilikom pokušaja da dođe do lopte, ali je uspeo da se oporavi.
16.15 - GOOOL! Zvezda vodi u Lučanima! Odgovornost je kod gostiju preuzeo El Fardu Ben, sigurno pogodio donji desni ugao za vođstvo gostiju od 15. minuta.
16.14 - Penal za Zvezdu! U kaznenom prostoru oboren je Filip Stojković, startovao je Radivojević i sudija nije imao dilemu.
16.12 - Rosić sprečava vođstvo Zvezde! Ponovo je odlično prošao Marin kroz sredinu i asistirao Boaćiju, napadač iz Gane je imao "jedan na jedan", ponovo je uspešniji bio golman Rosić.
16.10 - Od početka susreta crveno-beli su krenuli ofanzivno i "pleli mrežu" ispred gola Rosića, a u devetom minutu imali novu priliku. Sa levog boka lepo je na drugu stativu centrirao Marin, Milan Pavkov je iz gotovo nemoguće situacije uhvatio volej, ali ga je golman sprečio da postigne pogodak.
16.05 - U istom terminu igra se još nekoliko duela 25. kola Superlige Srbije. To su mečevi Čukarički - Napredak, Mačva - Dinamo Vranje, Rad - Bačka i Radnik - Voždovac. 
16.01 - Gosti iz Beograda imali su šansu već u prvom napadu, kada je Ričmond Boaći pobegao odbrani Mladosti i našao se ispred golmana. Šutirao je u bliži ugao, ali je bio neprecizan.
16.01 - Počela je utakmica u Lučanima!
15.55 - Završena je prva utakmica današnjeg programa u kojoj su Zemun i Proleter odigrali bez golova. 
15.45 - Sastavi ekipa
Mladost: Rosić - Pešić, Sinđić, Andrić, Leković - Pejović, Tumbasević, Pavlović, Bojić, Dimić - Radivojević
Crvena zvezda: Popović - Stojković, Milunović, Babić, Gajić - Jovančić - Ben, Marin, Ivanić - Boaći, Pavkov
15.30 - Gostujući trener Vladan Milojević napravio je izmene u odnosu na "večiti derbi" odigran za vikend. Umesto Borjana na golu je Popović, a u napadu će igrati Boaći i Pavkov. 

Šampion i lider na tabeli Crvena zvezda ide na nezgodno gostovanje u Lučane ekipi Mladosti, jednom od pretendenata za visok plasman u plej-ofu.
Crveno-beli dobili su osam od poslednjih devet susreta sa Mladosti, ali ovoga puta igraju nakon iscrpljujućeg derbija, pa treba očekivati zanimljivu utakmicu.
U istom terminu na programu je nekoliko mečeva srpskog šampionata, dok se od 18 časova igra derbi između Partizana i niškog Radničkog.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.