Zvezda više nema prepreka da zadrži plejmejkera koji će biti važan za sledeću sezonu!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jul.2016, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda više nema prepreka da zadrži plejmejkera koji će biti važan za sledeću sezonu!

Srpski košarkaš Vasilije Micić napustio je Bajern, nakon što klub iz Minhena nije odlučio da mu ponudi nastavak saradnje.

Micić je drugi deo sezone proveo na pozajmici u Crvenoj zvezdi, sa kojom je osvojio titule prvaka ABA lige i Srbije, ali i bio deo tima koji je plasmanom u Top8 fazu Evrolige napravio istorijski uspeh.

Mladi plejmejker (22) prošle sezone u elitnom takmičenju prosečno je beležio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << 5,5 poena, tri asistencije i 1,6 skokova.

Crvena zvezda ima mogućnost da bivšeg košarkaša Mega Leksa zadrži, a ta odluka trebalo bi uskoro da bude poznata.

Foto: Marko Todorović

Zanimljivo je da novi trener Bajerna Aleksandar Đorđević nije računao na Micića u timu za narednu sezonu.

Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs/Tanjug)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povratak Kravića u Grčku

Izvor: MVP.rs, 25.Jul.2016

Srpski centar je ponovo promenio sredinu...Odmah po završetku koledž karijere, Dejan Kravić (25, 213) se otisnuo u Evropu, gde je pojačao Retimno. Usledila je epizoda u Holandiji, a pred početak nove sezone se vratio u grčki klub. Vest je objavljena na zvaničnom sajtu Esake lige...Kravić u prvoj...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.