Zvezda više neće da čeka, večeras slavi DVE titule?! Evo šta je podeljeno navijačima na Marakani! (foto)

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda više neće da čeka, večeras slavi DVE titule?! Evo šta je podeljeno navijačima na ''Marakani''! (foto)

I? Koliko ih sada ima ukupno osvojenih, po njihovoj računici?

Proslava šampionske titule u sezoni na izmaku glavno je obeležje večerašnjeg susreta Crvene zvezde i Voždovca (20 časova) na stadionu ''Rajko Mitić'', ali ovaj događaj ostaće upamćen i po još nečemu!

Naime, kako je Zvezda još ranije najavljivala, u klubu iz Ljutice Bogdana više ne žele da čekaju na potvrdu iz FSS u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vezi sa zahtevom da se crveno-belima prizna titula iz 1946. godine, s obzirom da su zahtev podneli još u decembru 2016, a da do sada nisu dobili nikakav odgovor.

U Zvezdi smatraju da im i ta titula pripada i sada žele da joj daju važnost kao i svim ostalima, pa po toj računici bi Zvezda imala ukupno 29, a ne 28 osvojenih titula kako se to još uvek zvanično tumači.

Tim povodom, navijačima koji večeras dolaze na utakmicu sa Voždovcem deli se pamflet u kojem je objašnjen ovakav stav kluba i koji je potpisao predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.





Foto: Sportske.net/Pavle Knežević

-

-

-

-

-

-

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FK Crvena zvezda pripisao sebi titulu iz 1946. godine

Izvor: B92, 19.Maj.2018

FKCrvena zvezda pripisao je sebi šampionsku titulu iz 1946. godine, piše u pamfletu koji je večeras podeljen navijačima uoči proslave šampionske titule...Zvezda je u Beogradu proslavila osvajanje šampionske titule, dodeljeni su joj pehari pred utakmicu protiv Voždovca, a navijačima je podeljen...

Nastavak na B92...

Zvezda upisala i titulu iz '46, a onda je usledila Vuletićeva ''kontra''... (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2018, 11:17

Jučerašnji potez Crvene zvezde nije prošao bez reakcije jednog od čelnika Partizana...Kako smo objavili pred utakmicu između Crvene zvezde i Voždovca sinoć na ''Marakani'', klub iz Ljutice Bogdana podelio je navijačima pamflete u kojima je objašnjeno zbog čega je Zvezda uračunala i osvojenu...

Nastavak na Sportske.net...

Ovako se Zvezda oprostila od Le Taleka (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2018

Francuski internacionalac napušta "Marakanu" kao slobodan igrač posle dve i po godine provedene u Crvenoj zvezdi...Jučerašnja utakmica 37. kola Super lige između Crvene zvezde i Voždovca bila je poslednja koju je francuski internacionalac Damjan Le Talek (28) odigrao u dresu šampiona Srbije...Nakon...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.