Zvezda veruje u mladog štopera – novi ugovor i borba za mesto u Baharovom timu

Izvor: B92, 23.Avg.2023, 13:19

Zvezda veruje u mladog štopera – novi ugovor i borba za mesto u Baharovom timu

Fudbaler Crvene zvezde Andrej Đurić produžio je ugovor sa beogradskim klubom na još tri godine.

Kako je saopšteno na klupskom sajtu, 19-godišnji štoper potpisao je trogodišnji ugovor, uz mogućnost nastavka saradnje na još godinu dana.

"Najsrećniji sam čovek na svetu. Izuzetno mi je drago što sam produžio ugovor sa Zvezdom i nadam se da ću se izboriti za mesto u timu. Već sam debitovao i sada su snovi malo veći, tiču se trofeja, derbija, prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gola i nadam se da ću to sve ispuniti. Trenirao sam sa ekipom, svi saigrači su srećni što me ponovo vide, poželeli su mi dobrodošlicu i hvala im na tome", rekao je Đurić.

On je prošle godine igrao na pozajmici za slovenački Domažale.



"U Sloveniji sam bio standardan, to je jedna stranica u mojoj karijeri, ali sada je vreme za novu i nadam se da će sve biti kako treba. Svakom igraču je najbitnije da igra, pogotovo mladom i to na poziciji štopera, tako da sam skupio iskustva i verujem da Zvezda sada ima boljeg fudbalera nego pre godinu dana",
naveo je.

Đurić je rekao da je pratio rezultate i da misli da Zvezda nikada nije bila ovoliko moćna.



"Primili smo samo jedan gol do sada, to znači da odbrana sjajno funkcioniše i da je konkurencija zdrava, a na meni je da se izborim za mesto u timu",
dodao je on.

Đurić je prošao kompletnu Omladinsku školu Crvene zvezde. Nakon osvajanja Kadetske lige Srbije, a potom i Omladinske lige kao kapiten, prešao je u Zvezdin razvojni tim Grafičar, gde je debitovao u seniorskoj konkurenciji.

Posle toga pozvan je u prvi tim Crvene zvezde gde je kod trenera Dejana Stankovića zabeležio tri nastupa, a zatim je otišao na pozajmicu u Domžale, odakle se vratio u Beograd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.