Zvezda već ima štoperski tandem! Grujić namestio „nišan“

Izvor: MozzartSport.com, 04.Feb.2016, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda već ima štoperski tandem! Grujić namestio „nišan“

Stručni štab crveno-belih na jutrošnjem treningu upario Edsona i Lukovića.

Zvezda nije na Kipru odigrala nijedan kontrolni meč, ali izgleda da su počele da se naziru konture tima koji bi mogao da dobije poverenje na početku prolećne polusezone. Takav utisak se stekao tokom današnjeg treninga u Pafosu lidera Superlige.

Za navijače i najvažnija vest: stručni štab Crvene zvezde upario je novo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pojačanje Edsona Da Silvu sa Aleksandrom Lukovićem u centralnom delu odbrane „crvenih“. Dojučerašnji član Sao Paula igrao je na poziciji levog štopera, dok je Luković bio desno.

Naravno, i dalje ima mnogo vremena za pomeranja, jer teške provere tek očekuju crveno-bele, a i dalje je neizvestan status Vukašina Jovanovića.

„Edson je odmah pokazao da ima određeni kvalitet, možda još nije fizički spreman, jer dugo nije trenirao, ali mislim da će biti pravo pojačanje. Njegovim, ali i dolaskom ostalih igrača, pojačali smo konkurenciju i sada možemo više da kombinujemo. Pravim respektabilnu ekipu koja će moći nešto više da uradi u Evropi“, poručio je trener u stručnom štabu Crvene zvezde Saša Petrović.

Duel „crvenih“ i narandžastih“ završen je remijem (1:1). Poveli su „narandžasti“ golom Srđana Plavšića, a izjednačio je Marko Grujić.

Jutrašnji trening na Kipru propustio je Predrag Sikimić zbog bola u leđima, dok je Petković bio na terapiji.

(Foto crvenazvezdafk.com)

Pratite MOZZART i na zvaničnoj Fejsbuk stranici

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Edson i Luković za "Zvezdin bedem"

Izvor: Danas, 05.Feb.2016, 12:08

Beograd - Prvotimci Crvene zvezde već šesti dan borave na Kipru u sklopu priprema za prolećni deo sezone, konture tima za nove bitke na proleće polako se formiraju, a najveća novost za pristalice crveno-belih je novi štoperski tandem. Mesto u zadnjoj liniji tima na jučerašnjem treningu zauzeli...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.