Zvezda već gazi, u prvoj proveri pao nemački velikan

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda već gazi, u prvoj proveri pao nemački velikan

Šampion regiona je stvorio moćan tim. Crvena zvezda je već u prvoj pripremnoj utakmici pokazala snagu. U dvorani u Železniku, u meču igranom bez prisustva navijača, pobeđen je Bamberg – 90:74.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kao i na Jutjub kanalu.
Među novim igračima, odličan učinak ostavila su dvojica Brauna. Derik, koji je propustio celu prošlu sezonu, očigledno se uželeo košarke i meč je završio sa 14 poena. U Lorencu Braunu je Zvezda pronašla plejmejkera kakvog je tražila. Nije poznat po vrhunskom šutu, ali jeste po asistencija,ma. Imao ih je čak 11.
Meč sa nemačkim timom bio je prvi za Stratosa Perperoglua od povrede koju je doživeo tokom finalne serije protiv Budućnosti. Osim Grka, dvocifreni su bili Majkl Odžo i Ognjen Dobrić.
Logično, trener Milan Tomić dao je šansu svim košarkašima na koje je računao za ovaj susret. Igrali su: D. Braun 14, Čović 8 (5as), L. Braun 8 (11as, 5sk), Perperoglu 10, Nenadić, Lazić (2 uk), Beron 3, Dobrić 10, Gist 9, Dženkins 2 (2uk), Simanić 7, Jovanović 8 (5sk), Odžo 11.

The post Zvezda već gazi, u prvoj proveri pao nemački velikan appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.